+38 050 150 4683
Приєднуйтесь – Telegram Logo Instagram Logo TikTok Logo Facebook Logo YouTube Logo

Акція
(1 відгук)

Оригінальна ціна: 2,440 грн.Поточна ціна: 2,210 грн.

М’ясний бокс “Friends” містить:

  • 2 Стейка Рібай Select;
  • 3 Стейка Рібай Choice;
  • 2 Стейка Нью-Йорк;
  • Загальна вага 2.5 – 2.6 кг.

*До кожного замовлення — набір спецій у подарунок.

Опис

Ідеальний варіант для дружніх посиденьок біля вогню — це м’ясний бокс “Friends”! Насолоджуйтеся приємною компанією, а про смачні страви подбає команда SVEGANAS!

М’ясний бокс “Friends” — ідеальний варіант для відпочинку з друзями на природі або вдома! Представлений стейк-бокс підійде для компанії з 7-9 людей, оскільки його загальна вага становить до 2.6 кг.

Що входить в м’ясний бокс “Friends”?

В один з наших найбільших м’ясних боксів входить аж 7 класичних стейків з преміальної мармурової яловичини:

  • Рібай Select (2 шт.);
  • Рібай Choice (3 шт.);
  • Нью-Йорк (2 шт.).

Окрім того, до базового комплекту включений набір базових спецій (сіль і перець), а також ароматні трави.

Основу м’ясного боксу “Friends” становлять стейки Рібай Select і Рібай Choice. Обидва м’ясні делікатеси отримують з малорухливої спинної частини туші молодої тварини. Єдине, що відрізняє стейки Select і Choice, — ступінь мармуровості. Останній містить трохи більше смужок жиру, рівномірно розподілених між тонкими еластичними м’язовими волокнами. Це означає, що після приготування такий стейк залишиться соковитим і ароматним.

Стейки Нью-Йорк отримують з яловичини класу Premium за міжнародною класифікацією USDA. Їх вирізають з тонкої поперекової частини туші молодої тварини (між товстим краєм і вирізкою). Основу цього стейка складає лише один м’яз. А тому він має еластичнішу структуру м’язових волокон, ніж класичний Рібай. Мармуровість не настільки виражена, а товста смужка жиру знаходиться лише з одного боку. Завдяки цьому готовий стейк зберігає неповторний насичений м’ясний смак і яскраво виражений аромат. Вважається, що саме стейк Нью-Йорк володіє найбільш збалансованим смаковим профілем серед класичних м’ясних делікатесів.

Чому варто замовити м’ясний бокс “Friends”?

Стейк-бокс “Friends” — гарна нагода весело провести час у великій дружній компанії й насолодитися ресторанною якістю страв! Команда SVEGANAS дбає про якість і свіжість м’ясних делікатесів. Кожен стейк, який входить до представленого м’ясного боксу, знаходиться в окремому герметичному вакуумному пакуванні. Тому м’ясо можна деякий час зберігати в холодильнику або морозильній камері.

Що не менш важливо, до набору включені всі спеції, необхідні для самостійного правильного приготування вишуканих м’ясних страв. Попередньо маринувати й промивати м’ясо не потрібно! Тож залишається замовити стейк-бокс “Friends” і дочекатися кур’єра, який доставить преміальну мармурову яловичину до самого дому!

Додаткова інформація

Тип м'яса

Телятина

Виробник

Україна

Порода

Українська м'ясна

Вага

2.5 кг, 2.6 кг

Витримка м'яса

Вологе визрівання м'яса

Тривалість витримки м'яса

Від 14 до 21 днів

Оптимальна прожарка

Medium Rare, Medium

Упаковка

Вакумна упаковка, Бокс

Термін зберігання

7 діб у холодильнику, 6 місяців у морозильній камері

Умови зберігання

У морозильній камері та ваакумному пакуванні без повторного заморожування у разі первинної розморозки, У холодильнику та ваакумному пакуванні при температурі 0°С — +5°С градусів

Доставка по Україні

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 відгук для М’ясний бокс “Friends”

  1. Галина

    Заказувала М’ясний бокс “Friends” на день народження чоловіку. Заявку обробили швидко, на наступний день вже отримала Новою поштою. М’ясо свіже прийшло у вакуумній упаковці з позначками про терміни зберігання та з хладоелементом. Було також додані окремо сіль, спеції , травки. Готували на електрогрілі без якоїсь додаткової підготовки м’яса . Любимо прожарку Medium rare. Мясо ( усі три вида стейків) получились м’які та соковиті. Вся сім’я залишилась задоволена. Будемо заказувати ще. Дякую

Додати відгук

Ваш телефон не буде опублікований.

Вам також може сподобатися…

UP