+38 050 150 4683
Приєднуйтесь – Telegram Logo Instagram Logo TikTok Logo Facebook Logo YouTube Logo

1,100 грн

Качка Пекінська — дуже популярна у всьому світі порода, яку було виведено в Пекіні понад 200 років тому. Смак та якість цього м’яса вас приємно здивує.

Що ви отримуєте при замовленні:

  • Качка Пекінська – 2,4 кг;
  • Начинка: 1 апельсин, 1 яблуко, 3 фейхоа;
  • Маринад: 150 мл соєвого соусу, чебрець, розмарин, сіль, перець та часник.

Немає в наявності

Артикул: SV-DB-U-084 Категорія: Позначка:

Опис

  • Швидка доставка з холодоагентами по Україні
  • Окрема вакуумна упаковка для кожного стейка
  • Органічне харчування – трава та зерно
  • До кожного замовлення — набір спецій у подарунок

Качка Пекінська – це якісне та смачне м’ясо, яке оцінять як найдосвідченіші гурмани, так і професійні шеф-кухарі.

Пекінська качка – це м’ясна порода, яку розводять для отримання дуже корисного і смачного м’яса. Якщо ви хочете додати різноманітності до свого раціону, оцініть качку Пекінську – корисне, смачне та поживне м’ясо. Ця порода качки містить велику кількість поліненасичених жирів, які мають позитивний вплив на серце, судини та нервову систему. Також у складі м’яса велика кількість корисних речовин, макро- та мікроелементів – натрію, калію, кальцію, цинку, фосфору та заліза.

Пекінська порода качок одна з найпопулярніших у світі, завдяки своєму м’якому м’ясному смаку, приємному аромату та користі, яку вона приносить організму. Качка Пекінська вважається класикою, тому її прийнято використовувати практично у всіх національних кухнях. Рекомендуємо просмажувати м’ясо до ступеня Medium або Medium Well.

Качка Пекінська
Зберігання

Завдяки свіжості м’яса та надійній вакуумній упаковці, в якій його доставляють Сльози Вегана, Качка Пекінська може зберігатися 7 днів у холодильнику або 6 місяців у морозилці. Якщо продукт був заморожений та розморожений, то повторному заморожуванню він не підлягає. Температура зберігання у холодильнику від 0 до +5 °С.

Що являє собою Качка Пекінська?

Качка Пекінська – водоплавний птах, м’ясо якого відноситься до найбільш збалансованих та корисних. У ньому велика кількість вітамінів та мінералів, що дуже позитивно позначається на здоров’ї та самопочутті. Особливо качине м’ясо корисне для людей, які страждають на захворювання очей і шкіри.

Як водоплавний птах, Качка Пекінська має достатню кількість жиру, який в основному знаходиться у підшкірному просторі. У процесі приготування саме жир разом зі шкірою дозволяють зробити м’ясо соковитим всередині з хрусткою скоринкою зовні.

При цьому качиний жир ще й дуже корисний – у ньому велика кількість Omega 3, який допомагає покращити роботу мозку та серцево-судинної системи. Якщо ж шкіру з жиром видалити, качку можна сміливо віднести до дієтичних страв.

Тонкощі приготування Качки Пекінської

Качка Пекінська підходить як для запікання повністю з фаршируванням і без, так і для вживання шматочками. Найпопулярніший спосіб приготування – запікання з фаршируванням. Для цього використовують найрізноманітніші начинки, включаючи яблука та інші фрукти, бобові, гречку з овочами, картоплю, квашену капусту та багато іншого.

Замовляючи доставку Качки Пекінської в Сльози Вегана, ви отримуєте не тільки саму тушку, а й готовий набір для запікання – маринад (соєвий соус, чебрець, розмарин, сіль, перець та часник) та начинку (1 апельсин, 1 яблуко та 3 фейхоа).

Енергетична цінність на 100 грам продукту
Калорійність 240ккал
Білки 13.5грам
Жири 28.6грам
Вуглеводи 0грам
Клітковина 0грам

Додаткова інформація

Тип м'яса

Качка

Порода

Пекінська

Виробник

Україна

Вага

2.4 кг

Оптимальна прожарка

Medium, Medium Well

Упаковка

Вакумна упаковка

Термін зберігання

7 діб у холодильнику, 6 місяців у морозильній камері

Умови зберігання

У морозильній камері та ваакумному пакуванні без повторного заморожування у разі первинної розморозки, У холодильнику та ваакумному пакуванні при температурі 0°С — +5°С градусів

Доставка по Україні

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Качка Пекінська”“

Ваш телефон не буде опублікований.

Вам також може сподобатися…

UP