+38 050 150 4683
Приєднуйтесь – Telegram Logo Instagram Logo TikTok Logo Facebook Logo YouTube Logo

(6 відгуків)

Качка у маринаді — ідеальне блюдо не тільки на сімейні свята, але і на романтичну вечерю. Завдяки нашому фірмовому маринаду ви відчуєте насичений смак ніжної качки у кожному шматочку.

Склад маринаду: сіль, цукор, сухий часник, копчена паприка, розмарин, чебрець, оливкова олія, перець горошком.

Артикул: SV-DM-U-099 Категорія: Позначка:

Опис

Представляємо вам неймовірно смачний та ароматний продукт дня – качку у маринаді, яка стане ідеальним вибором для справжніх гурманів та любителів унікальних смаків. Цей витончений делікатес від нашого інтернет-магазину гарантує задоволення від кожного шматочка.

Качка у маринаді – це продукт, в якому поєднуються витончений смак качиного м’яса та аромат маринаду, створений з використанням відібраних приправ та натуральних інгредієнтів. У складі маринаду ви знайдете такі компоненти, як сіль, цукор, сухий часник, копчена паприка, розмарин, чебрець, оливкова олія та перець горошком. Ця вишукана комбінація надає качці неповторний смак, що вразить навіть найвибагливіших гурманів.

Під час приготування качки у маринаді ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити вам продукт вищої якості. Ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти без штучних домішок та консервантів, щоб ви могли насолоджуватися натуральним смаком і корисними властивостями цього продукту. Качка – це не просто страва, це справжнє мистецтво кулінарії. Качина м’якоть в маринаді має ніжну консистенцію і неповторний аромат, який просто розтане в вашій роті. Вона має соковитий і ніжний смак, який пробуджує всі ваші смакові рецептори і запам’ятовується надовго.

Качине мʼясо – це відмінний вибір для уживання на святковому столі, сімейних обідах або будь-яких інших особливих випадках. Його можна подавати як окрему страву або використовувати як основу для створення унікальних кулінарних шедеврів. За допомогою качки у маринаді ви зможете перетворити звичайний обід або вечерю в справжнє гастрономічне задоволення.

Замовляйте качку прямо зараз і насолоджуйтеся бездоганним смаком та ароматом цього видатного продукту. Наш інтернет-магазин гарантує вам якість, свіжість та найвищі стандарти обробки продуктів. Наша качка – це смакове задоволення, яке ви точно не захочете пропустити.

Качка у маринаді

Додаткова інформація

Тип м'яса

Качка

Порода

Українська м'ясна

Виробник

Україна

Оптимальна прожарка

Medium Well

Упаковка

Вакумна упаковка

Термін зберігання

7 діб у холодильнику, 6 місяців у морозильній камері

Умови зберігання

У морозильній камері та ваакумному пакуванні без повторного заморожування у разі первинної розморозки, У холодильнику та ваакумному пакуванні при температурі 0°С — +5°С градусів

Доставка по Україні

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 відгуків для Качка у маринаді

  1. Тарас

    Доброго дня. Качка просто нереально смачна. Готував 2 год на 150 град, потім 15 хв на 180 град і на 10 хв включив гриль.
    Буду брати ще. Соус дуже TOP . Використовував ще для камамбер гриль.

  2. Aleks

    Дуже гарно упакована та смачна качка. Дякую!

    Зображення #1 від Aleks
    Зображення #2 від Aleks
  3. Іринка

    Качка така смачна була,що з’їли і забули ) дуже смачна, дуже

    Порадила вас своїм друзям, буду ще замовляти!

  4. Дмитро

    Дякую Вам велике! Саме приїхав у відпустку з Донбасу і скажу чесно, це найсмачніша качка в моєму житті

    Зображення #1 від Дмитро
  5. Даша

    Доброго дня! Нарешті спробували вашу качку, вона просто нереально смачна) Ну прям ідеальна по смаку, маринад просто бомба! Нажаль фото немає, бо такі голодні були, що з’їли одразу і оком не моргнули) Будемо замовляти її ще)

  6. Максим

    Качечка супер, дякую

    Зображення #1 від Максим
Додати відгук

Ваш телефон не буде опублікований.

Вам також може сподобатися…

UP