+38 050 150 4683
Приєднуйтесь – Telegram Logo Instagram Logo TikTok Logo Facebook Logo YouTube Logo

Акція
(1 відгук)

М’ясний бокс “Акційний №3” містить:

  • 10-12 або 5-6 стейків Чак Ай Рол;
  • Загальна вага 3 кг (1.5 кг).

*До кожного замовлення — набір спецій у подарунок.

Опис

  • Швидка доставка з холодоагентами по Україні
  • Окрема вакуумна упаковка для кожного стейка
  • Органічне харчування – трава та зерно
  • До кожного замовлення — набір спецій у подарунок

М’ясний бокс «Акційний 3» – чудовий вибір усіх фанатів якісних стейків, до якого входять стейки Чак Ай Ролл. Бокс чудово підійде для сімейного чи дружнього застілля, святкової вечері, барбекю та інших заходів. Висока якість м’яса від найкращих м’ясних бичків України залишить шикарне враження у кожного.

Стейк «Чак Ай Ролл» – дуже соковитий альтернативний стейк з лопатки, який має насичений м’ясний аромат. Це досить мармурова яловичина округлої форми, менш жирна, ніж стейк Рібай, але така ж запашна. Це відруб з району лопатки, частина з якого ділить той самий м’яз, що і Рибай, при цьому інша його частина складається з інших м’язів, жиру та сполучної тканини – все це забезпечує унікальний смак та запах страви.

Як витримується?

Як спосіб витримки використовується вологе визрівання м’яса тривалістю від 14 до 21 днів. У цей час яловичина міститься у повністю контрольованих герметичних умовах з правильним рівнем вологості та температурним режимом. Вологе визрівання дозволяє досягти максимальних якісних характеристик м’яса, розкрити його смак та аромат.

Де зберігати?

Зберігати м’ясо потрібно в герметичному вакуумному пакуванні, в якому воно поставляється. У такому випадку, зберігання можливе протягом півроку в морозильній камері або 7 днів у холодильнику при температурному режимі від 0 до +5°С. М’ясо не підлягає повторному заморожуванню після первинного розморожування.

Що являє собою м’ясний бокс «Акційний №3»?

М’ясний бокс «Акційний №3» – це повноцінний набір для домашнього приготування найсмачніших стейків. Сюди входить не лише преміальне м’ясо, а й набір спецій. Є два варіанти боксу – 1,5 чи 3 кг. До них входять 5-6 або 10-12 найсмачніших стейків Чак Ай Ролл. Для приготування стейків використовується найкраща яловичина від бичків Української м’ясної породи, які утримувалися в екологічних умовах з правильним харчуванням без хімії.

Найкращий варіант приготування стейків – відкритий вогонь чи гриль. Також смачні стейки можна приготувати, використовуючи чавунну сковороду або чергуючи смаження та запікання в духовці. Оптимальний ступінь прожарювання – Medium або Medium Rare.

Стейк Чак Ай Рол

Додаткова інформація

Виробник

Україна

Порода

Українська м'ясна

Тип м'яса

Телятина

Витримка м'яса

Вологе визрівання м'яса

Тривалість витримки м'яса

Від 14 до 21 днів

Оптимальна прожарка

Medium Rare, Medium

Упаковка

Вакумна упаковка, Бокс

Термін зберігання

7 діб у холодильнику, 6 місяців у морозильній камері

Умови зберігання

У морозильній камері та ваакумному пакуванні без повторного заморожування у разі первинної розморозки, У холодильнику та ваакумному пакуванні при температурі 0°С — +5°С градусів

Доставка по Україні

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 відгук для М’ясний бокс “Акційний №3”

  1. Дмитро

    Ваші стейки просто неперевершені! Брошура з інструкцією була дуже корисна і коробочка з сілью і перцем.
    Загалом, подача дуже крута і м’ясо суперове! Обовʼязково замовимо ще і будемо рекомендувати друзям.

Додати відгук

Ваш телефон не буде опублікований.

Вам також може сподобатися…

UP